Solicita o oferta
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Testimoniale

În numele familiei mele aduc mulțumiri Agenției Filadelfia pentru acest pelerinaj în Israel. A fost un vis împlinit, pot spune chiar o minune la care am visat mulți ani. Nu avem nici o nemulțumire şi vă mulțumim că ați făcut parte din bucuria noastră! Vă dorim mult succes în a realiza vacanțe frumoase prin care adunăm în suflet amintiri eterne!

Mihaela U.

Circuit Israel
Ne-am simțit foarte bine în acestă experiență trăită în Coreea de Sud. Mulțumesc mult celor de la Filadelfia Turism, pentru implicare și devotament. Totul a fost foarte bine organizat, în cele mai mici detalii. Mulțumim mult Filadelfia Turism si Ioana Botezan!

Cristina C.

Coreea de Sud
Vă mulțumim pentru serviciile calitative oferite de Agenția Filadelfia Turism. Am beneficiat pe deplin de toate serviciile promise și discutate cu agentul Filadelfia, Alexandra. Recomandam cu încredere Filadelfia!

Samuel si Alina S.

Belek - Turcia
Nu eram siguri dacă să mai călătorim în contextul pandemiei, dar nu regretăm că am făcut-o. Ne bucurăm că aveți o echipă ajutătoare prin care am făcut rezervarea la hotel Steingenberger Aldau Beach, Hurghada - Egipt. Hotelul este minunat, cu plajă privată la Marea Roșie, cu o piscină foarte mare, grădini frumoase și multe facilități. Este cel mai bun loc de vacanță! Totul mai mult decât perfect, în special cu măsurile de siguranță pe care cei de acolo le aplică. Ne bucurăm că am putut vizita și Insula Paradis, am putut face excursii în deșert și croaziere la corali, totul cu aplicarea normelor de siguranță. Sigur o să mai revenim. Nu suntem la prima colaborare cu Filadelfia și cu siguranță nici la ultima. 

Fam. Andrei

Egipt - Hurghada
Mă bucur că vă interesează părerile clienților. Nu pot să vă spun decât că totul a fost minunat. Colaborarea extraordinară iar concediul a fost minunat. Am avut parte de o vacanță reușită. Grecii sunt niște oameni primitori. Doar cuvinte de laudă la adresa firmei Filadelfia Turism.

Laura D.

Grecia
Am fost cu copiii în concediu în Bulgaria la Sunny Beach cu agenția Filadelfia Turism. Eu și copiii am fost foarte încântați de hotel, cameră, plajă și nu în ultimul rând mâncare. Un concediu de neuitat. Felicitări pentru tot ceea ce faceți! 

Florin M.

Bulgaria - Sunny Beach
Recomand cu încredere agenția Filadelfia Turism pentru seriozitate, amabilitate și profesionalism! Răspund cu promptitudine și răbdare chiar și după încheierea programului de lucru. Se pliază pe cerințele clientului și oferă mai multe variante pentru o destinație ca să poți alege oferta optimă. Tocmai ne-am întors din luna de miere din Tenerife și Gran Canaria; totul a decurs așa cum ne-am dorit și suntem foarte mulțumiți. Abia așteptăm următoarea vacanță! 

Daniel și Cristina M.

Tenerife, Gran Canaria
O provocare pentru toți ceilalți: dacă îți dorești odihnă, mese copioase, soare și o apă de mare extraordinară și un timp binecuvântat, apelează la compania Filadelfia din Bistrița-Năsăud. Din cauza ofertelor veți pleca mai repede decât vă gândiți. Succes! 

Cornel și Ghizi B.

Turcia - Belek
De peste 10 ani, împreună cu Filadelfia Turism ajungem în locurile pe care ni le dorim. Cu siguranță și în următorii ani vom apela la serviciile lor de calitate pentru vacanțe perfecte.

Cristi și Emma R.

Turcia
Împreună cu familia am fost în Antalya într-o super vacanță. Am fost cazați la hotel Papillon Zeugma Relaxury 5*, un hotel foarte primitor, personal amabil și condiții de nota zece. Este al doilea an consecutiv când ne cazăm la același hotel, fiind foarte mulțumitori. Agenția Filadelfia Turism are grijă ca mereu să avem parte  de o vacanță de neuitat. Mulțumim agenției. 

Priscila M.

Turcia - Antalya