Solicita o oferta
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare hotel:
Hotelul Adria are un amplasament turistic dosebit, in centrul statiunii Saturn, in imediata apropiere a Marii Negre si a multor centre de distractie si de relaxare. Unitate intrata in circuitul turistic in iunie 2007 este situata pe strada principala a statiunii Saturn la aprox. 2 min. de plaja (mers pe jos).

Descriere hotel:
Hotelul Adria este format din 2 etaje dispunand de 19 camere duble, 7 camere triple, 1 garsoniera, 3 apartamente si 1 apartament Lux.
Hotelul beneficiaza de un restaurant cu specific international si romanesc . Salonul restaurantului are o capacitatea de 48 de locuri si este dotat cu aer conditionat. Masa poate fi servita si pe una dintre cele doua terase ale restaurantului cu capacitate totala de 112 locuri.
Hotelul este recomandat si pentru turistii din segmentul business, fiind prevazut cu 2 sali de conferinta, echipate corespunzator, cu capacitatati de 25 respectiv 35 de locuri - in total 60 de locuri.
Hotel Adria Saturn dispune de parcare proprie cu capacitate de 17 locuri.

Facilitati camere:
Toate spatiile de cazare sunt dotate cu balcon, baie cu cabina de dus, aer conditionat, minibar, wi-fi gratuit in incinta, televizor si telefon.

Link oficial hotel: https://www.hoteladria.ro/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Aer conditionat
Parcare gratuita
Sali de conferinte
Terase
Wi-fi Gratuit

Ce se întâmplă când faci o rezervare online?


 1. Atunci când apeși butonul ”Rezervă acum” vei fi redirecționat pe o pagină în care va trebui să completezi informații despre persoanele care călătoresc și datele de facturare.
 2. Vei avea posibilitatea să alegi între plata online cu cardul, cu ordin de plată sau plata numerar în agenție.
 3. Dacă vei alege ultima opțiune, va trebui să te deplasezi la una dintre agențiile Filadelfia Turism pentru a plăti sejurul tău.
 4. După ce ai completat toate detaliile și ai ales metoda de plată, vei apăsa butonul ”Finalizare”.
 5. Dacă ai ales metoda de plată online, vei fi transferat pe o pagină pentru a introduce detaliile cardului tău bancar.
  • Agenții nostri vor primi detaliile rezervării tale și te vor contacta pentru a încheia toate formalitățile: încheierea contractului de călătorie;
  • încheierea asigurării de călătorie (dacă îți dorești și acest serviciu);
  • emiterea facturii;
  • transmiterea documentelor de călătorie.
 6. Poți să anulezi oricând o rezervare, însă, în funcție de condițiile ofertei, dar și de numărul de zile rămas până la plecare, poți fi penalizat cu un anumit procent din suma achitată
Consultanții noștri de vacanțe îți stau în mod constant la dispoziție pentru a te ajuta să găsești oferta potrivită și să finalizezi fără probleme procesul de rezervare. Ne poți contacta prin intermediul modului de chat din site-ul nostru sau telefonic.

Locatie