Solicita o oferta
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mesaj CEO Filadelfia Turism in contextul Covid-19Dragi iubitori de călătorii,


Pasiunea mea a fost și este să ofer bucurie oamenilor, să îi inspir să descopere locuri frumoase unde să petreacă momente unice, relaxându-se alături de ființele dragi, în mijlocul naturiideparte de agitația cotidiană. Deși nu depinde de mine, mă aflu pentru prima dată în situația de a nu putea trăi acel sentiment de împlinire pe care îl simt ori de câte ori am posibilitatea să ofer acele clipe de refugiu, de liniște și de bucurie pe care nu le putem gusta la intensitate maximă decât atunci când suntem în vacanță.

E o adevărată provocare ceea ce trăim cu toții în aceste zile și există multe incetitudini cu privire la cum vom reuși să depășim această criză generată de Covid-19.

Deși nu știe nimeni cum vor evolua lucrurile, am totuși această convingere că împreună, și numai împreună, dând dovadă de înțelegere, de solidaritate și de compasiune vom putea trece peste această perioadă neprevăzută.

În acest context vreau să îmi exprim părerea de rău cu privire la imposibilitatea de a vă bucura de anumite vacanțe programate. Am încredere în clienții Filadelfia Turism care au ales un pachet turistic din ofertele noastre, că vor înțelege că principala noastră prioritate o reprezintă siguranța lor și a familiilor lor.

Guvernele de pe tot globul examinează continuu măsurile de sănătate publică și siguranță pentru a proteja populațiile locale și pentru a limita răspândirea virusului. Apreciez implicarea fiecărui membru al echipei Filadelfia Turism în monitorizarea situației actuale și vă asigur că încercăm să gestionăm cu multă răbdare și înțelegere relațiile cu toți clienții și partenerii noștri.

Ne aflăm cu toți în ipostaza de a ne confrunta cu adversitatea provocată de Covid-19, indiferent de statutul pe care îl deținem – client, agent/operator turistic sau partener.

Recomand cu tărie să ne concentrăm pe soluționarea problemelor pe care le întâmpinăm, fără să renunțăm la pasiunea noastră comună – aceea de a călători.

Situația de blocaj care afectează activitățile turistice din întreaga lume este doar temporară, de aceea cred că este esențial să ne conjugăm eforturile și să suținem turismul prin modificarea rezervărilor, reprogramându-le pentru o dată ulterioară. În felul acesta impactul nostru va fi unul pozitiv, atât pentru clienții, cât și pentru partenerii noștri. Am încredere că mobilizarea noastră de astăzi și din zilele care urmează, va avea rezultate benefice pentru viitorul turismului, un domeniu care tuturor ne aduce satisfacție și bucurie, de la iubitorul de călătorii, până la agentul pasionat de turism, care organizează cu entuziasm vacanțele ideale pentru dvs.

În timp ce vedem cum coronavirusul Covid-19 se extinde și cuprinde întreaga lume, chiar dacă avem de-a face cu multe necunoscute, cred că o primă soluție este aceea de a rămâne uniți, menținând deschis dialogul și identificând împreună cele mai optime soluții pentru a gestiona fiecare situație în parte cu succes.

Închei prin a vă transmite mulțumiri în numele echipei Filadelfia Turism. Apreciez că sunteți alături de noi și vă asigur că vom rămâne în continuare partenerul dvs. de vacanțe preferat!

Pășim înainte cu grijă pentru oameni, cu curaj și cu încrederea că vom ieși din acest impas împreună!

Aștept cu nerabdare să traversam linia de sosire cu zâmbetul pe buze, ca niște adevărați învingători!

 

Cu drag și grijă pentru fiecare turist,
Lidia Sighiartău
CEO Filadelfia Turism