🧡 De ce să rezervi o vacanță prin intermediul Filadelfia Turism?De peste 12 ani venim în întâmpinarea tuturor clienților noștri cu o gamă completă de servicii turistice la superlativ. 

Pe lângă diversitatea de oferte și tarifele imbatabile suntem alături de clienții noștri pe tot parcursul decizional, în timpul vacanței și după finalizarea acesteia. Obiectivul nostru principal este să maximizăm reușita concediului fiecărui turist, urmând ca la final să ne povestești ce momente memorabile ai experimentat. Așa că, nu ezita să descoperi alături de noi super-puterea vacanțelor reușite! 

🧡De ce să rezervi o vacanță prin intermediul Filadelfia Turism? 

GARANTĂM CEL MAI BUN TARIF! 
Dacă găsești un tarif mai mic în altă parte pentru produsele proprii de touroperare, îți oferim diferența și asigurarea medicală, cadou! Vezi mai multe detalii în regulamentul campaniei.

GARANTĂM RĂSPUNS ÎN MAXIMUM 24 ORE! 
Dacă nu primești răspuns la solicitarea ta în maximum 24 h, primești garantat un discount de 5%!  

PRIMEȘTI O SURPRIZĂ LA REZERVARE 
Dacă faci rezervarea în maximum 48 h.  

MEREU LA DISPOZIȚIA TA 
Consultantul tău de turism este la dispoziția ta oricând ai nevoie de ajutorul său, dar și pentru a soluționa situațiile de urgență!  

INFORMAȚII COMPLETE ȘI COMPLEXE 
Vei primi toate informațiile necesare cu privire la destinația de vacanță aleasă pentru ca să te poți bucura din plin de tot ceea ce poți descoperi și experimenta acolo.  

CUMPERI CU ÎNCREDERE - FĂRĂ TAXE ASCUNSE! 
Vei ști de la început toate costurile pe care le implică vacanța ta: ce include și ce nu include vacanta plătită în agenție, ce vei plăti suplimentar la fața locului sau alte informații utile.  

GARANTIA CALITĂȚII REALE 
Noi îți oferim sfatul specialistului referitor la calitatea produsului în raport cu valoarea reală a acestuia. Astfel, vei ști care este calitatea serviciilor de la fața locului și nu vei avea suprize neplăcute în timpul sejurului tău.  

TARIFE COMPETITIVE
Lucrăm cu cei mai de încredere parteneri de servicii turistice din toată lumea!
Avem contracte directe cu peste 30 de tour operatori germani, precum TUI, FTI, Dertour, dar și contarcte cu touroperatori români sau furnizori de cazări cu renume. Astfel, putem obține cele mai bune tarife la serviciile turistice solicitate.

FLEXIBILITATEA PLĂȚII 
Îți poți plăti sejurul și în rate, fără dobândă. În cazul pachetelor turistice care includ hoteluri/vile în garanție poți plăti sejurul în tranșe cu pănă la 2 săptămâni înainte de plecare. 

FEEDBACK-UL TĂU CONTEAZĂ ȘI SE RĂSPLĂTEȘTE!
La întoarcerea din vacanță trimite-ne pe email un scurt testimonial și spune-ne ce ți-a plăcut cel mai mult în vacanță și la colaborarea cu noi. Atașează 2-3 poze unde să apari și tu și vei primi un magnet personalizat cu poza preferată pentru a-ți aduce aminte tot timpul de experiemențele memorabile pe care le-ai trăit în concediu.

Caută pe site-ul nostru vacanțele cu zâmbete incluse sau cere-ne o ofertă personalizată!

SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare